Susține Ortodoxia Tinerilor

Dragilor, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și pentru bucuria cu care primiți în sufletele voastre cuvintele de învățătură pe care le publicăm pe această platformă creștină. Din 2008, de când am publicat primul articol, Ortodoxia Tinerilor s-a schimbat mult. Ceea ce la început a fost un simplu blog, cu o activitate sporadică și motivată de a ne umple frumos timpul liber, a devenit în timp un serviciu de zi cu zi, acaparându-ne practic toată viața.

Asociația Ortodoxia Tinerilor are astăzi patru proiecte online mari (ortodoxiatinerilor.ro, fericiticeiprigoniti.net, citateortodoxe.ro și radio.ortodoxiatinerilor.ro cu toate cele șapte conturi de facebook) și două proiecte în mediu real (taberele OT, conferințele și întâlnirile) care ne ocupă tot timpul unei luni.

Activitatea noastră încearcă să susțină educația creștină a copiilor și a tinerilor din România și din străinătate. Din păcate acest tip de demers educativ nu este susținut financiar de statul român și nici de marile companii, din motive lesne de înțeles. Drept urmare căile de a finanța activitățile asociației noastre sunt foarte limitate, pentru că efectele pozitive nu sunt imediate, ci se văd doar pe termen lung.

Dacă considerați de folos lucrarea misionară pe care o desfășurăm atât în spațiul virtual, cât și în cel real, vă rugăm să o sprijiniți financiar prin donații, fie prin PayPal, fie direct în conturile Asociației”

Prin Paypal astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Notă: Și ultimele trei caractere fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Puteți face transfer în conturile de mai sus prin ordin de plată de la sediul băncii dumneavoastră sau puteți face alimentare directă în aceste conturi la orice sucursală GarantiBank din România oferind datele de identificare din buletin (serie de buletin și CNP).

Pentru tranzacții cu ordin de plată din afara țării veți avea nevoie de Codul swift al băncii GarantiBank: UGBIROBUXXX

Pentru detalii ne puteți contacta astfel:

Telefon: 0740.004.215

Email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro

Mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat până acum.

 

(Claudiu Balan)

(Visited 29 times, 1 visits today)