Skip to content

15 Comentarii

 1. Maria Vicol
  noiembrie 14, 2012 @ 4:02 pm

  ce frumos!parca este un vis!o adevarata binecuvantare pt cei ce vor merge!
  Slava Lui Dumnezeu pt bucuriile pe care le da!

  Reply

 2. Claudiu Balan
  noiembrie 15, 2012 @ 7:39 am

  Am făcut o modificare în articol:

  [b]”Poate participa orice tânăr cu vârsta între 18 și 35 de ani din orice oraș al țării, indiferent dacă este sau nu membru al unei asociației creștin-ortodoxe.”[/b]

  Așadar, înscrieți-vă cu încredere!

  Reply

 3. Boata Ilie
  noiembrie 19, 2012 @ 2:44 pm

  Doamne ajuta Claudiu!
  Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului, personal nu cred ca va regreta nimeni daca va petrece Sfintele sarbatori de Craciun la Oasa, am marturii de la colegi care au fost de mai multe ori ca nici una din taberele organizate acolo nu au fost mai prejos. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa bucuram impreuna.
  Toate cele bune!

  Reply

 4. Claudiu Balan
  noiembrie 19, 2012 @ 3:33 pm

  Doamne ajută Ilie!

  Mă bucur că ne-ai scris… E important să știm și cum s-a desfășurat tabăra în alți ani pentru ca nu cumva participanții să aibă așteptări greșite pentru ce se va întâmpla acolo.

  Eu am garanția verbală a părintelui stareț care ne-a încredințat că este cea mai frumoasă tabără organizată pentru tineri la noi în țară.

  Doamne ajută!

  Reply

 5. Coblișan Mihaela
  noiembrie 19, 2012 @ 7:50 pm

  Bună seara! Aș dori să mă înscriu și eu la acestă tabară, și am văzut că trebuie să trimit un email la adresa dată mai sus, dar nu resușesc…Domnule Claudiu, mă puteți ajuta cumva? Vă mulțumesc frumos și Dumnezeu să vegheze asupra noastră!

  Reply

 6. Claudiu Balan
  noiembrie 19, 2012 @ 8:29 pm

  Doamne ajută!
  Dacă nu poți da mail atunci sună-mă la numărul de telefon afișat în articol, pentru confirmare.

  Reply

 7. sdaniel
  noiembrie 19, 2012 @ 9:51 pm

  Am fost de mai multe ori in zona Oasa si la manastire. Totul este superb acolo. Dupa mine traseul Transalpinei are cele mai frumoase locuri din tara.

  Reply

 8. elena
  noiembrie 19, 2012 @ 10:07 pm

  Doamne ajuta! Fericiti sunt cei care au ocazia sa mearga , mie parca imi salta inima numai la acest gand… imi pare foarte rau ca nu sunt acasa si nu am cum sa ajung mi-as fi dorit din suflet! Ce minunat loc, sfatuiesc pe cine are ocazia sa mearga ,sa se gandeasca ca multi poate ar vrea sa mearga si nu pot , e pacat sa pierzi o intalnire ca aceasta!

  Reply

 9. albinuta
  noiembrie 20, 2012 @ 6:46 am

  Doamne ajuta ,i-mi era foarte dor sa citesc ceva scris de tine Elena ,ce mai faci ,esti bine ?Dumnezeu sa te ajute si sa te calauzeasca in tot ceea ce faci .

  Reply

 10. elena
  noiembrie 20, 2012 @ 4:26 pm

  Sarut mana Albinuta, sunt bine, multumesc lui Dumnezeu ,am luat o pauza la sectiunea comentarii caci de foarte multe ori mi s-a intamplat sa ”vorbeasca gura” fara mine 😀 ,incerc sa ma maturizez si sa devin mai inteleapta in tot ceea ce fac , am realizat ca de foarte multe ori ma comport copilareste, din impuls, si nu de putine ori am demostrat asta prin ceea ce scriam…
  Mi-a placut mult ce a scris Claudiu adresat cititorilor : ”din prisosul inimii grăieşte gura. Omul bun, din comoara lui cea bună le scoate pe cele bune; pe când omul rău, din comoara lui cea rea le scoate pe cele rele….”, incerc sa iau aminte !
  Dar oricum eu sunt ,desi nu mai scriu ,OT pentru mine e ca a doua familie , si deabia astept impresii in urma taberelor , mi-e drag sa-i cunosc, astfel ,pe cei care, ca si mine ,fac parte din aceasta ”comunitate”, caci eu ma simt ca facand parte…
  Dumnezeu sa va aiba in paza si pe dvs si intreaga familie , fiti puternica , minunile exista, iar dragostea e cea mai mare minune!
  Doamne ajuta!

  Reply

 11. Dinita Andrei Mihai
  noiembrie 24, 2012 @ 9:51 pm

  Buna seara, imi puteti oferi si mie informatii cu privire la aceasta tabara, unde se fac inscrierile, care este costul transportului, etc., va rog frumos? Va multumesc si Doamne ajuta!

  Reply

 12. Claudiu Balan
  noiembrie 24, 2012 @ 10:03 pm

  Doamne ajută, Andrei!

  Ai toate informațiile despre tabără în acest articol.
  Înscrierile se fac pe email la adresa asociatia@ortodoxiatinerilor.ro sau direct la telefonul pe care-l găsești în articol.

  Numai bine!

  Reply

 13. Dinita Andrei Mihai
  noiembrie 24, 2012 @ 10:17 pm

  Va multumesc pentru informatii o seara frumoasa, Doamne ajuta.

  Reply

 14. gramaticu dumitrel catalin
  decembrie 3, 2012 @ 12:06 am

  cum as putea sa ma mantuiesc? cum pot sa ajung la divinitate ,sa ma purific sufleteste,cum ? cand toti ne-am nascut pacatosi ,exista vreo cale?

  Reply

 15. mihaela G
  decembrie 3, 2012 @ 10:12 am

  Buna, eu sau noi. Voi incerca sa iti dau un raspuns care, sper sa iti fie folositor. Cand ne nastem avem pacatul stramosesc dar, prin Botez, ni se iarta. Mantuirea consta in faptele noastre…a cadea e omenesc, a te ridica e dumnezeiesc; Dumnezeu vrea sa vorbim cu El, este un parinte care asteapta cu nerabdare un cuvant de la copilul lui, asa ca pentru a ajunge la El, trebuie sa Ii vorbesti. Cum sa Ii vorbesti? Simplu, ca un copil, sa Ii vorbesti cu si din inima iar atunci vei simti cat de usor iti devine sufletul si cata fericire simti, pentru ca asa este Dumnezeu, nimeni nu merge cu mana goala de la El.Cand ai vreo problema, spune-o, prima data, Tatalui Ceresc si vei vedea ca totul va fi bine, norii negri vor trece si va iesi soarele. Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *