Tabără festivă la 15 ani de Ortodoxia Tinerilor la Sâmbăta de Sus (27 apr. – 1 mai 2023). Fotografii.

in-sala (00)

Au trecut anii și uite așa am ajuns să sărbătorim 15 ani de când a apărut Ortodoxia Tinerilor. Ca și la 10 ani am sărbătorit la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, mai precis la Academia Sâmbăta de Sus, locul cel mai potrivit pentru astfel de evenimente. Aproape 100 de persoane cu tot cu copilași au participat la această tabără plină de momente frumoase.

Am mers pe munte în ziua cea mai frumoasă a primăverii, când iarba era înverzită și pajiștea plină de brândușe iar munții plini de zăpadă. Am stat la studiu biblic pe malul lacului din spatele mănăstirii. Am vizitat frumoasa și bogata herghelie de la Sâmbăta de Jos. Am participat la slujbe, am mâncat împreună. Am avut în fiecare seară câteo prezentare. Ne-am bucurat să-l avem între noi pe părintele Nicolae Capșa, dar ne-am întristat că au lipsit domnul profesor Gheorghe Butuc și părintele Victor Mihăilă, apropiați ai asociației noastre. Am avut și seară festivă, și torturi, și piese de teatru și multă voie bună.

Anii au trecut, familiile dau roade și din ce în ce mai mulți copilași apar în mijlocul nostru. Slavă Domnului pentru toate câte ne-a dăruit!