Skip to content

5 Comentarii

 1. sdaniel
  octombrie 30, 2013 @ 5:37 pm

  Foarte frumoasa excursia si felicitari celor care au participat. Apreciez foarte mult gestul de a merge in Valea Timocului, mai ales la ce stiri de acolo au aparut in ultima saptamana.

  Reply

 2. Carol
  octombrie 31, 2013 @ 9:37 am

  Doamne ajuta tuturora !

  Multumim si celor care au venit, si celor care au fost in gand cu noi si ar fi dorit sa ne fie alaturi. A fost o tabara minunata, incepem sa devenim o familie mai frumoasa si mai calduroasa de la o zi la alta, parca ne-am sti de o viata, iar majoritatea ne vedem de cateva ori pe an prin tabere si mai tinem legatura prin retelele de socializare si telefon, dar Domnul lucreaza si reusim oricum sa ne descurcam si sa ne organizam si sa facem multe alte lucruri minunate, nu doar tabere.

  In taberele noastre, distractia e pe plan secundar, ci urcusul duhovnicesc primeaza, apoi daca atmosfera si compania e placuta, e si voie buna si le combinam pe toate, combinam utilul cu placutul. Important e ca nimeni de aici nu pleaca trist si suparat, ci castigat duhovniceste intotdeauna.

  Sper sa ia legatura Cosmin cu parintele sa putem cat mai repede pune si filmarile si sa scriem si despre situatia romanilor de aoclo si despre decaderea duhovniceasca a Serbiei

  Reply

 3. Claudiu Balan
  octombrie 31, 2013 @ 10:02 am

  Salut Carol,

  Și eu simt că începem să fim o familie mai apropiată și sper ca Dumnezeu să dea roade apropierii noastre.

  Vom pune pe site un articol special cu vizita noastră în Valea Timocului.

  Reply

 4. Andreea M.D.
  noiembrie 1, 2013 @ 1:43 pm

  WoW !!!! A fost EXTRAORDINAR !!!! N-am cuvinte suficiente (aşa că le folosesc doar pe acestea) pentru a-mi exprima bucuria comuniunii în aceată minunată tabără, în aceste minunate Locuri, în această minunată Ţară şi in această minunată companie „a frăţiilor voastre”, ca să spunem LucruriLor pe nume ;o))
  MuLŢumesc !!!!

  Reply

 5. Ludmila Doina
  noiembrie 1, 2013 @ 2:57 pm

  Superbe locuri ati vizitat !
  [b]Multumim ca ni le-ati impartasit si noua, celor de-acasa ![/b]

  Si intr-adevar Biserica romaneasca din Valea Timocului a culminat. L-am cautat apoi pe parintele Boian, cred, pe Youtube, sa-i mai ascult graiul minunat, si devotamentul lui fata de „tara mama”. O, biata „tara mama”, ai imbatranit, si ai obosit, asa ca se cuvine ca cei tineri sa preluati in forta stafeta, dupa cum pare ca o faceti!

  DOMNUL SA FIE CU VOI, si cu mine!Amin.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *