Tabără de vară în Maramureș (24-31 iulie 2020). Impresii și fotografii

Dragilor, ne-a ajutat Domnul și în acest an pandemic să ne întâlnim în cea mai importantă tabără a anului, tabăra de vară. Am ales de data aceasta Maramureșul, o locație turistică foarte îndrăgită de români, având multe atracții tradiționale, naturale și duhovnicești. Am stat 8 zile în satul Cosău, undeva la o pensiune departe de tumultul lumii, lângă un râu liniștit, la marginea unei pădurici răcoroase, având lângă noi două lacuri amenajate pentru pescuit și recreere.

Am avut timp frumos pentru a face trasee pe munte, dar și câteva ploi sporadice ca să ne mai răcorim. Am vizitat tot ce se putea prin împrejurimi și am avut bucuria de a-i avea în mijlocul nostru pe Pr. Marcel Oprișan, preot paroh în Parohia Bârsana și pe domnul profesor dr. Gheorghe Butuc, ambii bucurându-ne cu experiența lor de viață.

De data aceasta a fost mai mult o tabără de familii și copii căci au fost în mijlocul nostru 19 copilași și 7 familii, și restul până la 52 au fost tineri. Vă lăsam aici câteva fotografii din timpul frumos pe care l-am petrecut împreună.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

(Visited 38 times, 1 visits today)