Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

În ultima săptămână din iulie a anului 2018, asociația noastră a organizat o tabără de vară în comuna Poiana Teiului, lângă Mănăstirea Petru-Vodă ctitorită de părintele Justin Pârvu. A fost o săptămână foarte frumoasă, în tabăra noastră participând și tineri și copii.

Locul taberei a fost unul foarte liniștit, într-o poiană verde, pe drumul ce duce la mănăstire, mai precis la Pensiunea Geona. Din acest motiv, acolo ne-am putut relaxa luând mesele și având seri de discuții în aer liber. Am mers pe munte, am vizitat împrejurimile, ne-am rugat la mănăstirile din jur, am vizitat obiectivele turistice din apropiere și ne-am bucurat unii de alții. Mai jos puteți vedea câteva fotografii din întâlnirea noastră.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești