Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, mai jos puteți vedea câteva fotografii din tabăra de revelion. A fost foarte frumos, ne-am bucurat. Zăpadă multă, vreme frumoasă, voie bună, și Domnul a fost cu noi binecuvântându-ne fiecare pas al întâlnirii.

Ne-am rugat împreună, am mâncat împreună, am gătit împreună, am făcut curățenie împreună... Am discutat seara despre timpul în Biblie și despre Apocalipsă. Am vizitat Mănăstirea Moldovița, am mers apoi cu mocănița, am cântat cât ne-au ținut plămânii colinde, cântece patriotice și cântări duhovnicești. Ne-am dat cu sania cu caii, am fost pe pârtie, am participat în noaptea de revelion la sfânta liturghie la Mănăstirea Piatra Fântânele și am trecut în anul nou împreună în rugăciune. Am dansat împreună, și ne-am veselit. Am urcat la Schitul 12 Apostoli cu jeep-urile, cu sania, și pe jos până când într-un final am ajuns. Am făcut un traseu printre brazii pline de zăpadă ca-n povești...

A fost o tabără plină de binecuvântarea lui Dumnezeu.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești