Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

În weekendul 21-22 septembrie 2019 am organizat o scurtă excursie pe munte pentru copii, până la Vârful Omu. A rânduit Dumnezeu o vreme foarte bună. Sâmbătă dimineață am urcat cu mașinile până la Piatra Arsă și apoi am plecat pe jos până la Cabana Babele apoi la Crucea Caraiman și în final seara am ajuns pe Vârful Omu, după vreo 8 ore de drumeție și pauze.

Duminică am coborat dis de dimineață de la Omu până la Mănăstirea Peștera, după aproape 3 ore de traseu minunat, într-un început de dimineață superb, cald, cu peisaje încântătoare. Am participat apoi la Sfânta Liturghie, apoi am vizitat peștera și am urcat iarăși până la Piatra Arsă. De aici ne-am întors spre casă. Am avut două zile pline, în care am făcut mișcare, am inspirat aer curat și ne-am bucurat unii de alții.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești