Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

În weekendul 12-14 iunie 2020 am organizat o excursie în zona Cheilor Bicazului, la invitația părintelui Marin Dumitru din satul Bârnadu, jud. Neamț.

Vineri, 12 iunie 2020 după-amiază ne-am întâlnit în stațiunea Lacul Roșu, ne-am cazat și apoi am plecat într-o scurtă excursie pe munte, tocmai sus deasupra Cheilor Bicazului, de unde se vedea o priveliște superbă.

Sâmbătă, 13 iunie 2020, aflasem că se face parastasul de 7 ani al părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru-Vodă, și din acest motiv ne-am trezit dis de dimineață și am plecat spre acest locaș sfânt. Marea ne-a fost mirarea să găsim mii de oameni în curtea mănăstirii, și ca invitat special să-l vedem pe Preasfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor. Ne-am bucurat câteva ore într-o zi de mare sărbătoare, acolo unde părintele Justin Pârvu a avut darul de a-i uni pe română.

Seara am urcat sus în cătunul Bârnadu și părintele Marin ne-a primit cu drag, însoțindu-ne către casele sătenilor care au avut bucuria de a ne găzdui în casele lor pentru o noapte.

Dimineață în Duminica Tuturor Sfinților, pe 14 iunie 2020, ne-am adunat la bisericuța de lemn de pe deal și am început să dăm răspunsurile la strană pentru Utrenie și Sfânta Liturghie, bucurându-ne cu toți ceilalți săteni. La sfârșitul slujbei țăranii ne așteptau cu o masă muntenească caldă făcută pe loc acolo în fața "căminului cultural".

Am petrecut un weekend frumos, departe de tumultul lumii, și aproape în mâinile lui Dumnezeu.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești