Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, ne-a ajutat Domnul și în acest an pandemic să ne întâlnim în cea mai importantă tabără a anului, tabăra de vară. Am ales de data aceasta Maramureșul, o locație turistică foarte îndrăgită de români, având multe atracții tradiționale, naturale și duhovnicești. Am stat 8 zile în satul Cosău, undeva la o pensiune departe de tumultul lumii, lângă un râu liniștit, la marginea unei pădurici răcoroase, având lângă noi două lacuri amenajate pentru pescuit și recreere.

Am avut timp frumos pentru a face trasee pe munte, dar și câteva ploi sporadice ca să ne mai răcorim. Am vizitat tot ce se putea prin împrejurimi și am avut bucuria de a-i avea în mijlocul nostru pe Pr. Marcel Oprișan, preot paroh în Parohia Bârsana și pe domnul profesor dr. Gheorghe Butuc, ambii bucurându-ne cu experiența lor de viață.

De data aceasta a fost mai mult o tabără de familii și copii căci au fost în mijlocul nostru 19 copilași și 7 familii, și restul până la 52 au fost tineri. Vă lăsam aici câteva fotografii din timpul frumos pe care l-am petrecut împreună.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești