Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Ne-am întors cu bine din cea mai grea excursie pe munte pe care asociația noastră a organizat-o până acum: 8 zile pe creasta Făgărașului. Am plecat duminică 16 august 2020, de ziua Sfinților Martiri Brâncoveni, de la Mănăstirea Turnu Roșu și ne-am întors duminică 23 august 2020 la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, deși planul inițial era să coborâm la Plaiul Foii și apoi să ajungem la Zărnești.

Am avut 2 zile de ploaie pline și în rest soare și voie bună. Pe traseu nu ne-a plouat, dar cât am stat la refugiul de la Călțun trei nopți și 2 zile a plouat în continuu. Cu ajutorul Domnului majoritatea din noi a reușit să parcurgă acest traseu lung cu echipamentul de campare în spinare. Am avut bucuria de a-l avea printre noi pe Părintele Nicolae Capșa din județul Neamț și pe domnul profesor Gheorghe Butuc, alături de care ne-am rugat și am discutat împreună diverse subiecte legate de viața noastră alături de Dumnezeu.

Am trăit 8 zile pe care nu le vom uitat niciodată, în inima munților, în condiții uneori grele, care ne-au dus în situația să ne ajutăm unii pe alții, să ne jertfim unii pentru alții, să ne îngăduim și să ne iubim aproapele ca pe noi înșine. Am urcat și coborât câteva vârfuri de peste 2000 de metri, printre care Negoiu, Viștea, Moldoveanu, Lăițel, Vânătarea lui Buteanu și altele, am ajuns să vedem lacurile Avrig, Colțun, Bâlea, Capra, Buda, Podul Giurgiului și Podragu  și ne-am bucurat de cele mai frumoase priveliști montane din România.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești