Skip to content

3 Comentarii

 1. gabriela tudor
  mai 28, 2010 @ 12:08 pm

  Ma bucur ca se gandeste cineva la acest aspect, foarte important, al comunicarii dintre oameni. Cred ca cea mai buna cale este sa-i vedem pe ceilalti ca fii ai aceluiasi Tata, Tatal Ceresc, si sa incercam sa ne punem in locul lor. Numai asa ii punem intelege. Iar noi ar trebui sa avem macar o mica parte din duhul blandetii pentru a ne face intelesi. Asadar…Slava intru cei de Sus lui Dumnezeu, pe pamant pace, intre oameni bunavoire!

  Reply

 2. omp
  mai 28, 2010 @ 2:00 pm

  „Nu proiectand nevoia noastra de a domina pe ceilalti vom reusi sa ne apropiem de ceilalti, ci intelegandu-i si integrandu-i ca pe o durere de a noastra in noi insine si atunci vom putea sa auzim si sa intelegem si sa fim auziti si intelesi la randul nostru.”

  Pretioasa aceasta „taina”, multumim!

  Reply

 3. RDF
  mai 28, 2010 @ 3:39 pm

  Doamne ajuta! E un articol care ar trebui sa ajunga la urechile multora, dar se pare ca, din pacate, nu toti cei ce au urechi de auzit AUD!…:sad: Intai de toate, ar trebui sa avem rabdare si sa ne ingaduim unul altuia prin iubire, caci aceasta e cea mai mare porunca a Domnului:” iubiti-va unii pe altii,faceti bine celor ce va urasc pe voi, binecuvantati pe cei ce va blesteama ca sa fiti fii ai Tatalui vostru Cel din Ceruri”(Matei, cap.6)…E dureros sa vorbesti nepoliticos doar pentru a-i arata celuilalt ca „e prost” sau ca „a gresit”…sa nu uitam, deci, ca „Dorinta de egalitate a cauzat caderea lui Lucifer!”(sfantul Grigorie de Nazians).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *