Skip to content

4 Comentarii

 1. florinm
  noiembrie 3, 2009 @ 11:39 am

  Ca sa aplicam ce este scris mai sus in viata reala: ce faceti daca se inchid scolile in orasul vostru? Cum intampinam haosul ce va veni? Ce faceti, daca parintii vostri vor dori sa va vaccineze anti-HPV si anti-gripa „porcina”?
  Bine Te cuvantez, Doamne, pentru slabiciunea mea. Oare?

  Reply

 2. elena
  noiembrie 5, 2009 @ 3:13 am

  Florin, ne rugam, asta trebuie sa facem, nici nu trebuie sa ne gandim sa facem altceva, ca numai Domnul poate lucra, nicidecum noi. Ne prabusim in rugaciune, urlam, Dumnezeu va auzi.

  Mi se pare ca problema este ca n-avem atata smerenie cat sa ne punem cu adevarat la rugaciune, n-avem credinta…

  Sa ne amintim de Sf Stefan… tara era mereu in razboi cu turcii, ne aducem bine aminte diferentele intre ostiri, totusi Dumnezeu a fost cu el de atatea ori… dar el a strigat catre Domnul, s-a pus pe postit, impreuna cu toata tara, s-a pus pe rugaciuni, iar izbandele le-a marcat prin ridicarea unor biserici unde pururea sa se aduca slava lui Dumnezeu…

  Exact la fel trebuie sa facem si noi, la o alta scara, dar cu aceeasi credinta si nadejde ca Dumnezeu va randui toate!

  Reply

 3. georgiana
  februarie 21, 2010 @ 12:29 pm

  Doamne ajuta! Slava lui Dumnezeu pt toate! Pronia pedagogica a lui Dumnezeu intotdeauna e binecuvantata…uneori pt mine nu e pt ca nu-mi prea place sa ma certe, DAR cu timpul am invatat ca Domnul nu cearta cu rautate, ci cearta asa cum spune psalmistul: ‘Certa-ma-va dreptul cu mila si ma va mustra’. A Domnului fie slava cinstea si inchinaciunea in veci. Amin!

  Reply

 4. Laura-optimista
  mai 27, 2010 @ 7:48 pm

  Foarte frumos, Georgiana! Felicitări!
  „De aceea, mă voi lăuda mai cu seamă în slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos.”(Sfânta Scriptură)
  Dumnezeu să fie cu tine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *