Skip to content

7 Comentarii

 1. Albinuta
  iunie 15, 2012 @ 10:01 am

  Doamne ajuta ,foarte frumos si folositor articol ,multumesc .

  Reply

 2. Ovidiu
  iunie 15, 2012 @ 6:42 pm

  Cand am citit titlul articolului m-am speriat….ma si gandeam la testele acelea din revista gen „spune-mi ce mananci ca sa iti spun cine esti” etc …. deja ma si vedeam facandu-mi testul, calculandu-mi punctajul sa aflu daca ma mantuiesc sau nu 🙂

  Glumesc evident…
  E un articol foarte bun si cred ca mantuirea noastra sta in dragostea si mila lui Dumnezeu.

  Reply

 3. iuliana
  iunie 16, 2012 @ 2:55 am

  eu am simtit acea pace si liniste interioara de 2 ori intr-o perioada de cca 2 ani.spun de 2 ori pt ca am cazut o data iar in ,,viclenia diavolului,, si m.am pocait,am suferit am plans….si Dumnezeu mia dat iar o sansa……iar acum tin sa spun ca sunt iar la 0…adica cum eram inainte de a-l simti pe Dumnezeu prezent ….si asta ma sperie tare…..pt ca nu stiu cate sanse ne poate oferi…..mie frica,rusine sa tot cer iertare pentru a fi iertata iar si iar,si sa nu fiu iar vrednica……..poate cineva sa-mi dea un sfat …..va multumesc!

  Reply

 4. ana
  iunie 16, 2012 @ 6:16 am

  giulika, nu deznadajdui! Trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu, sa ne pocaim si sa ne para rau de toate pacatele noastre. ori de cate ori gresim trebuie sa ne ridicam, sa cerem iertare prin duhovnic la spovedanie si sa ne rugam sa nu mai cadem in pacat. Doamne ajuta!

  Reply

 5. Badea Patricia
  iunie 16, 2012 @ 9:55 am

  @Giulika, Dumnezeu ne iarta ori de cate ori ne intoarcem la El si nu tine socoteala: „pe tine te-am mai iertat de nu stiu cate ori, nu te mai iert”. Dumnezeu nu face asa, El are atata dragoste incat poate ierta orice si oricat, numai sa-ti para rau si sa te intorci la El cu sinceritate. Si mie mi-e rusine cateodata cand ma gandesc ca acum imi cer iertare si maine poate iar fac acel pacat dar trebuie sa ne ridicam de fiecare data. Dumnezeu nu condamna pacatul ci faptul ca nu ne pocaim, asadar isi doreste ca mereu sa te intorci la El, chiar daca ai gresit mult. Fruntea sus! Doamne ajuta!

  Reply

 6. Comanescu Alexandru
  iunie 19, 2012 @ 7:51 pm

  Gandul rusinii este adus de vrajmasul. Nu trebuie sa il asculti. Domnul, zicea cineva, nu ne numara caderile, ci doar ridicarile. De o mie de ori de vei cadea, ridica-te si iertarea va fi a ta. Dumnezeu nu ne da mantuirea ca un premiu. Ea exista pentru toti si este aceeasi. Depinde de noi daca intindem mana sa o primim sau ii intoarcem spatele. Dumnezeu nu se mahneste atunci cand cadem, ca stie ca suntem fire patimasa, nascuti in pacate si mereu predispusi la caderi, ci se mahneste cand nu Ii cerem ajutorul sa ne ridicam din mocirla patimilor si sa ducem lupta cea buna. Domnul sa ne ajute si sa ne calauzeasca pe drumul mantuirii.

  Reply

 7. Claudiia
  mai 30, 2013 @ 4:22 pm

  Foarte frumos articolul. Multumesc, sa dea Dumnezeu sa-l pun si in practica! Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *