Ţineţi acest post pentru Maica Domnului

 

Astăzi a început şi minunatul post al Maicii Domnului. Acest post are o semnificaţie aparte deoarece postind cu credinţa pentru Maica Domnului, îţi va aduce o dulceaţă în suflet pe care n-o poţi explica. Nu se poate descrie în cuvinte frumuseţea Maicii Domnului şi ajutorul pe care îl dă tuturor oamenilor indiferent dacă aceştia îl cer sau nu.

Maica Domnului ajuta când nici nu ştii, ea ne vede pe toţi şi se roagă pentru toţi la Mântuitorul. Maica Domnului este de o smerenie covârşitoare în faţa Domnului, de o blândeţe ieşită din comun şi acoperă cu sfânt acoperământul ei pe noi toţi, că pe nişte copii.

Măicuţa este ocrotitoare tuturor, înţelege fiecare suspin şi fiecare durere, bucurie sau necaz. Maica Domnului este mântuirea, scăparea şi salvarea noastră, ne iubeşte…da ne iubeşte foarte mult, iar acest lucru este peste putinţă noastră de a înţelege.

Ţine-ţi acest post pentru Maica Domnului, pentru fiecare lacrimă de-a ei care curge atunci când se roagă pentru noi. Gândiţi-vă la Maica Lui Dumnezeu câtă dulceaţă şi blândeţe are şi ţine-ţi acest scurt post ca mulţumire pentru milostivirea ei. Oare cine mai ţine acest pământ, cine-L indura pe Dumnezeu să se mai milostivească de noi, dacă nu Măicuţa Domnului care se roagă pentru noi.

Nu trebuie să spui multe cuvinte ca să te apropii de Măicuţă, o inimă caldă, un gând bun, chiar şi o îmbrăţişare te va apropia de Măicuţă, pentru că ea ne aude neîncetat.

Ocrotitoare să vă fie Măicuţă acum şi pururea, să vă miluiască şi să vă aducă pace, binecuvântare şi multă iubire. Iubiţi pe Măicuţa Domnului căci Ea vă iubeşte nespus de mult.

(Oana)

(Visited 6 times, 1 visits today)