Skip to content

2 Comentarii

  1. Gabriela
    aprilie 6, 2012 @ 8:11 am

    Foarte foarte frumoase aceste pilde si de folos …multumim 🙂

    Reply

  2. Boitos
    aprilie 6, 2012 @ 9:13 am

    Da, multumim pt ele.Sunt superbe.
    Cine spune ca sunt neaparat pt copii? Practic noi avem mai multa nevoie de ele, pt ca am depasit stadiul de copil.Copii sunt curati si buni la suflet.Nu au nevoie de cineva care sa le tot aminteasca sa nu se certe, sa vorbesca frumos, sa ierte, sa asculte.Si asta e culmea: unii pe cat inainteaza in varsta mai rau se strica, nicidecum sa fie mai intelepti (ca doar sunt oameni mari si gandesc ca un om mare).Pacat , daca am avea suflet de copil poate ca am fi altfel omenirea asta.
    Sunt frumoase pildele astea, si altele, dar ce sa tot citim pilde din alta parte, daca nu citim odata Biblia si sa respectam cuvantul lui Dumezeu, si pildele din Biblie?
    Parca tot timpul avem nevoie sa ni se spuna sa nu ne fie frica, sa credem, sa ajutam.Parca ne indoim de Dumezeu, de ajutorul Lui.Este de ajuns sa citim din Biblie Noul Testament si sa fim siguri ca Dumezeu ne ajuta, si e langa noi.Totul este sa credem si sa ne schimbam viata in bine.Sa fim inconjurati de fapte bune si de rugaciune.
    Ce altceva sa mai citim cand insasi Bilblia a fost scrisa de oameni inspirati de Duhul Sfant , si toate cate sunt acolo s-au petrecut si se vor petrece?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *