Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

O studenta ramane insarcinata cu colegul ei de facultate.In a saptea luna de sarcina aceasta se cearta cu el nevoita fiind sa nasca copilul necasatorita.Pentru a nu fi dezonorata de vecini si prieteni,aceasta locuieste la camin pe perioada sarcinii si nu indrazneste sa vina acasa.Cand fiul ei se naste,tanara il abandoneaza la maternitate lasand copilului un lantisor de aur cu simbolul unei potcoave in speranta ca aceasta ii va aduce noroc fiului.

Peste un an se casatoreste si devine invatatoare. Naste al doilea fiu.Pare ca totul decurge minunat,dar constiinta nu o lasa in pace;primul copil ii apare in vise,il vede inconjurat de multi alti copii...

Apasata de constiinta este nevoita sa marturiseasca sotului  despre gestul ei infricosator.Sotul fiind intelegator, incearca prin diferite mijloace sa-i gaseasca fiul abandonat.Din pacate cautarea nu da niciun rezultat.

Sotia fiind mereu o ateista incapatanata,interzicea copilului sa mearga la biserica,de craciun nu-i permite  sa umble la colindat si nu primeste colindatorii.

A venit Craciunul! Fiul ei, acum student, isi invita colegul de facultate la el acasa.Colegul fiind baiat credincios, odata ajuns in vizita nu-si permite sa nu colinde gazdele in aceasta frumoasa sarbatoare. De data aceasta, femeii ii este rusine sa-i interzica strainului sa colinde.
In casa, musafirul povesteste despre viata lui, despre familie, parintii pe care-i iubeste cel mai mult si despre dorinta lui cea mai mare-de a-si vedea mama.

Seara, cand toti se pregatesc de culcare, femeia observa la gatul musafirului binecunoscutul lantisor de aur.

- De unde ai acest lantisor asa de frumos? intreaba femeia.
- Este amintire de la mama mea care m-a abandonat!

Neputandu-si stapanii lacrimile, femeia il imbratiseaza cu toata dragostea ei:

- Fiul meu, fiul meu scump, de cate ori te-am cautat!

Craciunul acesta este  deosebit de frumos: mama isi gaseste fiul, doi colegi de facultate  devin frati.

Acum mama nu mai ascunde adevarul in fata oamenilor si le  povesteste cu drag despre fiul ei cel mai mare. Pentru prima oara  ii poate  multumii  lui Dumnezeu pentru bunatatea Lui.

In ziua urmatoare,mama impreuna cu colindatorii si cu fii sai colinda si il slaveste pe Dumnezeu.

CRACIUN FERICIT !

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești