Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

7661408-lg7661408-lgBunul nostru Dumnezeu este atât de milostiv şi iubitor, este un Dumnezeu altruist care ne zâmbeşte cu razele soarelui, şi ne plânge cu ploaie. Dumnezeu ne ascultă ca pe nişte copii mici, indiferent cât de păcătoşi suntem dacă vede în inima noastră că ne pare rău de faptele noastre.

Dumnezeu comunică cu noi prin rugăciune, prin natură şi prin oameni. Orice vom cere, să-L rugăm să se facă voia Sa, şi să  fie spre mântuirea sufletului. Dacă vă rugaţi mai mult pentru fraţii voştrii, prieteni, oameni pe care nu-i cunoaştem Dumnezeu face minuni. Pentru că El este foarte Bun şi ne iubeşte atât de mult încât ne-a lasăt multe daruri demne de preţuit. Domnul ne-a lăsat blândeţea Sa, milostenia, iubirea, bucuria Învierii, iertarea păcatelor, frumuseţea naturii, lumina soarelui, aerul curat. Să ne bucurăm de lucrurile acestea, să ne bucurăm dacă avem suferinţe căci ele ne apropie de Dumnezeu.

Da, suferinţa ne apropie de Dumnezeu, şi este o mare minune. Suferinţa innobilează sufletul, ne face mai sensibili la durerea oamenilor, ne curăţă de rău, ne apropie de Dumnezeu, pentru că însuşi Iisus Hristos a suferit pe cruce. Nu vă temeţi de suferinţă, ci strigaţi tare la Domnul, că vă aude într-o clipă.

Rugaţi-vă pentru duşmani şi pentru cei care suferă, o să vedeţi cum sufletul se linişteşte şi viaţa vi se va îmbunătăţi. Dumnezeu nu ne lasă dacă Îi cerem acest lucru...trebuie să avem curaj să ne rugăm, să fim sinceri în faţa Lui, şi smeriţi.

Dumnezeu este nădejdea noastră, prietenul cel mai bun, Tatăl nostru, mângâierea noastră. Îndrăzniţi să cereţi iertare şi mulţumire.

Îndrăzniţi să spuneţi te iubesc Bunul meu Iisus Hristos!

(Oana)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești