Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Spovedania este o întâlnire cu mine însumi; este eliberare de duplicitate. Un hoț profesionist care a furat mai bine de 10 ani de zile, a exclamat atunci când a fost arestat: nu știți ce ușurare este să fii prins! Spovedania este o eliberare înainte de a fi arestat; este o clarificare a lucrurilor, de bună voie, înainte să fie clarificate „de nevoie”. Spovedania este curajul de a mă înfrunta pe mine însumi și pregătirea de a mă vedea și a mă lăsa văzut, așa cum sunt și nu cum vreau să par. Este curajul de a mă așeza corect în viață.

Spovedania mă salvează de efortul de a mă ascunde de oameni, de Dumnezeu și, ceea ce sună atât de straniu, mă scapă de efortul de a mă ascunde de mine însumi. Spovedania este prilejul cel mai bun de a mă întâlni cu mine.

Protos. Nicodim Petre

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești