Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

A venit un băieţel la biserică, de aproximativ 7 ani, şi mi-a spus un lucru extraordinar: "Părinte la biserică cel mai mult îmi place Împărtăşania! Ar trebui să avem Împărtăşanie zilnic la breakfast, lunch & dinner! "

Aşa mărturisire de credinţă nu mi-a fost dat să văd! Trebuia să-i vedeţi bucuria de pe chip!Băiatul acesta a gustat ceea ce spune rugăciunea de la Împărtăşanie: "Pentru aceasta mă rog Ţie, Cel ce singur eşti sfânt, Stăpâne: sfințește-mi sufletul şi trupul, mintea şi inima, rărunchii şi măruntaiele, înnoieşte-mă tot şi înrădăcinează frica Ta întru mădularele mele şi sfinţenia Ta fă-o neştearsă de la mine."

Împărtăşania se dă "spre iertarea păcatelor şi spre viaţa de veci, spre sfinţire, spre lumânare, spre tărie, spre vindecare şi spre sănătate sufletului şi a trupului şi spre ştergerea şi pierderea cu totul a cugetelor, a gândurilor şi a deprinderilor mele celor rele!"

Vă rog mult, pe toţi care citiţi aceste rânduri, haideţi să ne venim în fire, haideţi să realizăm că ne pregătim pentru a ne bucura de Învierea Domnului şi hadeti să ne spovedim (chiar dacă nu am făcut-o de ani sau poate niciodată!).

Şi cereţi binecuvântare de la părintele duhovnic să vă împărtăşiţi!

Domnul să ne ajute la toţi!

(Pr. Ioan Nazarcu - Parohia Ortodoxă Română din Luton, Marea Britanie) În fotografie este chiar părintele Ioan miruind.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești