Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

gazagazaAm vazut multe poze din războiul din Gaza şi m-am înfricoşat când am simţit ce se întâmplă acolo. De când eram mic şi până acum îmi placea să aud la televizor ştiri senzaţionale, evenimente extraordinare, conflicte, războaie şi alte asemenea....Mă bucuram când auzeam că SUA atacă Irakul, sau cand auzeam că Rusia se luptă împotriva Georgiei, gândind lucrurile aşa ca un copil prost, ca şi cum ar fi un joc în care câştiga cel mai bun.

Dar cu câteva momente înainte de a scrie cuvintele astea am văzut suferinţa oamenilor exact aşa cum e ea cu adevărat....am văzut copii mici morţi duşi pe braţe de părinţii lor, am văzut un copil care se uita la mama lui moartă, am văzut sânge peste tot, oameni sub dărâmăturile bombardamentelor, ţipând de durere, spitalele pline de răniţi grav, morţi întinşi pe jos,  oameni tare săraci şi necăjiţi, oameni încuiaţi în propia lor ţară. Graniţele sunt închise, nu mai pot ieşi pe nicăieri, nici pe uscat, nici pe apă, nici prin aer, sunt închişi în mâinele celor care-i atacă. Nu au pe nimeni să-i ajute...nu le aude nimeni ţipătul...nu le aduce nimeni pe cel drag înapoi...

O Doamne! ce se-ntâmplă acolo?! N-o să mă mai bucur niciodată de ştirile senzaţionale, de conflicte sau război...

De când ni s-a născut Sofia, fetiţa noastră dragă, am început să văd lumea altfel...aş înnebuni de durere dacă aş vedea-o plină de sânge sau fără viaţă....

Văzând pozele ....am început să mă rog la Dumnezeu, am început să-L rog să oprească războiul...

Sunt sigur că Dumnezeu ne ascultă, sunt sigur că rugăciunea mea nu e în zadar, pentru că niciodată nu şi-a întors faţa de la mine şi mereu mi-a răspuns la rugăciune, mereu mi-a oferit ce-a fost mai bun. Haideţi să ne rugăm toţi pentru palestinienii, pentru cei ce stau cu frică în case.... aşteptând din moment în moment ceva rău să se întâmple.

Haideţi să-L rugăm pe Hristos Domnul să oprească războiul!

Haideţi să ne rugăm şi Maicii Domnului să-i păzească şi să-i ferească de rău pe toţi cei din Gaza!

Ne aude Dumnezeu, ne răspunde Dumnezeu!

Aşa ne-a auzit când ne-am rugat pentru cei din Georgia, şi s-a oprit războiul, s-au liniştit lucrurile.

Doamne nu trece cu vedere rugăciunea noastră! Auzi-ne pe noi Dumnezeule, Mântuitorul nostru,  nădejedea tuturor marginilor pământului!

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești