Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

8026232-md8026232-mdVremurile pe care le traim nu ne lasa sa avem o alimentatie asa cum au avut-o parintii si bunicii nostri. Aerul este poluat, apa de la robinet este si ea plina de substante dezinfectante care ii dau un gust specific dezgustator, iar alimentele sunt atat de "naturale" incat atunci cand citesti eticheta cu ingredientele din care sunt facute ai senzatia ca esti la ora de chimie. Pana si produsele care isi trabiteaza pe etichete ca sunt naturale, descoperi ca numai naturale nu sunt atunci cand vezi ce contin.

Mai nou, Romania a adoptat legislatia care permite comercializarea produselor modificate genetic nestingherit in randul produselor de larg consum. Efectele negative le cunoastem si din studii de specialitate, dar mai ales pe propria piele. Pentru ca nebunia alimentelor sa fie si mai mare, apar la televizor in mod constant nutritionisti si specialisti in alimentatie care se lauda fiecare in parte ca detine formula de succes pentru o alimentatie sanatoasa. Iar noi nu stim ce alegere sa facem din multitudinea de "solutii" ce ni se ofera pe tava.

In contrast cu toate acestea, iata ce ne invata Dumnezeu prin sfintii sai:

"Eram cu Părintele Arsenie şi l-am întrebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău". Părintele zice: „Va veni şi mai rău". Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm". „Mă, face-ţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit". (Maria Matronea, Sibiu - Marturii despre parintele Arsenie Boca)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești