Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Multe rauri de cuvinte pline cu lauda catre Maica lui Dumnezeu, au brazdat inimile credinciosilor si multe vor brazda inimile noastre in continuare. Dar nici unul din astfel de cuvinte nu l-am putem intelege daca nu ar fi Sfanta Fecioara prezenta in viata noastra cu grija si dragostea ce ne-o poarta. De aceea m-am gandit sa scriem impreuna acest articol, marturisind fiecare de ce ne este draga Maicuta Domnului, si daca ne-a ajutat cu ceva sa spunem cum am fost ascultati si ingrijiti. Si astfel, din marturiile noastre, poate vom tese cu totii un covoras al recunostintei,  pe care sa-si odihneasca Maicuta genunchii atunci cand se roaga Domnului ca sa se indure de noi si sa nu ne piarda in pacatele noastre.

Pe mine m-a ajutat Maicuta Domnului atunci cand nici un om de pe pamant nu ar fi putut sa ma ajute cu ceva, atunci cand nimeni si nimic de pe pamant nu ma mai putea ridica din suferinta pacatului. Si mi-a ascultat Maicuta rugaciunile deindata, si mi-a alinat toate intristarile desi nu as fi meritat nimic. Dar nu numai ca mi-a ascultat toate rugaciunile, ci a mijlocit sa primesc cu mult mai mult decat am cerut. Dintre multele binecuvantari primite, am primit-o si pe cea mai mare dintre ele, pe cea care este bucuria ochilor mei si zambetul buzelor mele: sotia mea. Stiu ca sunt de cele mai multe ori un netrebnic fata de Maica lui Dumnezeu, dar stiu ca de oricate ori ii cer ajutorul il primesc neintarziat. Si stiu ca cel mai mult ma indrageste cand ma rog simplu si cu durere in inima.

Voua de ce va este draga Maica Domnului?

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești