Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

MaicaDomnului-01MaicaDomnului-01După cum ştiţi Valeriu Gafencu este unul din mărturisitorii martiri de pe timpul comunismului! În cartea care v-o recomand să o citiţi: "Întoarcerea la Hristos" de Ioan Ianolide este povestită minunea arătării Maicii Domnului, mai multe aflaţi acum când voi reda pasajul minunii:

"- Ioane, tu îmi eşti cel mai bun prieten. Dar nu ca prieten vin la tine, ci ca să îţi cer sfat, să mă supun ţie. Vrei să mă asculţi? (Valeriu Gafencu)

-Te ascult, am răspuns eu (n.n. Ioan Ianolide), dar nu ştiu dacă voi fi vrednic de încrederea pe care mi-o arăţi. Valeriu a plecat ochii şi mi-a spus liniştit:

- În noaptea asta am privegheat! Aşteptam să vină cântecul colindei mele. Doream să fie foarte frumos. Îl cântăm în minte. Îl desluşeam din cercurile înalte din care cobora. Cam greu pentru mine, căci nu cunosc notele muzicale şi trebuie să o fac după ureche.

Eram deci treaz senin şi lucid, când deodată am văzut că am în mâna mea fotografia Setei (n.n. fata pe care o iubise). Uimit de întâmplare am ridicat privirea şi la capul patului meu, am văzut-o pe Maica Domnului îmbrăcată în alb, în picioare, vie, reală! Era fără prunc! Prezenţa ei mi se părea materială. Maica Domnului era aievea lângă mine. Eram fericit. Uitasem totul. Timpul părea nesfârşit. Atunci Ea mi-a spus:

- Eu sunt dragostea ta! Să nu te temi! Să nu te îndoieşti! Biruinţa va fi a Fiului Meu. El a sfinţit locul acesta (n.n.Maica Domnului vorbeşte de centrul de la Târgu Ocna unde erau "îngrijiţi" medical) acum pentru cele viitoare! Puterile întunericului cresc şi încă vor mai înspăimânta lumea, dar vor fi spulberate. Fiul meu aşteaptă pe oameni să se întoarcă la credinţă. Azi sunt mai cutezători fii întunericului, decât fii luminii. Chiar de vi se va părea că nu mai există credinţa pe pământ, să ştiţi că totuşi izbăvirea va veni, dar ca prin foc şi prin pârjol. Lumea mai are de suferit. Aici însă e multă credinţă şi am venit să vă îmbărbătez. Îndrăzniţi lumea e a lui Hristos!"

Minunea aceasta m-a impresionat destul de mult! Fraţi creştini dacă citiţi "Întoarcerea la Hristos" de Ioan Ianolide veţi vedea prin ce torturi au trecut creştinii ortodocși adevăraţi trăitori în legea ortodoxă. Veţi fi uimiţi cât de satanic a fost sistemul comunist. Unii din ei erau torturaţi la pielea goală, alţii erau aruncaţi în beci unde era permanent întuneric şi erau dezbrăcaţi la temperaturi foarte mici, iar pe jos erau materii fecale. Unii erau luaţi prin surprindere şi bătuţi cu ciomege până la inconştiență, alţii erau batjocoriţi în faţa altora, alţii erau puşi să se bată.

Evenimentele din Evanghelie erau "reproduse" sub nişte scene scârboase la care nu puteai să priveşti măcar nici ca un ateu declarat, căci erai dezgustat, alţii erau împuşcaţi, alţii se sinucideau, mulţi se trădau în închisoare, însă alţii primeau şi mai mult har prin suferinţă şi răbdare, mărturisind pe Hristos. De aceea închei prin îmbărbătarea Maicii Domnului: Îndrăzniţi lumea e lui Hristos!

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești