Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Preacurata Fecioara Maria stie foarte bine ce inseamna suferintele oamenilor, stie ce este necazul si tristetea, pentru ca ea insasi a indurat acestea in viata ei, de aceea vine cu bucurie si ne ajuta pe fiecare dintre noi atunci cand avem nevoie si cand ii cerem ajutorul.

Milostivirea Preacuratei Fecioare Maria este foarte mare, de aceea ii putem adresa cuvintele Sfintei Scripturi din cartea Ruth (III-10): "Aceasta ultima fapta a ta ai facut-o mai bine ca inainte".

Sa nu uitam ca Fecioara Maria se roaga pentru noi toti, ne ajuta pe toti si nu exclude pe nici unul dintre noi din inima ei de Mama, si tot Ea vede diferenta intre crestinul bun si cel rau si egoist.

Exista oameni care nu doar cu cuvinte dar cu toata ingaduinta, cu toate faptele lor isi arata respectul fata de poruncile Domnului nostru si se straduiesc in inmultirea cuminteniei. Pe acesti oameni ii numim drepti crestini si pe ei Preacurata Fecioara Maria ii are in ingrijirea speciala.

Dar intr-adevar exista si o a doua categorie de crestini, mai putini credinciosi, care nu dau importanta poruncilor lui Dumnezeu si le incalca, nu se spovedesc si traiesc fara nicio frica ca si cum nimic nu s-ar intampla. Acestia traiesc intr-o mocirla a pacatelor pacatuind continuu, si daca cu adevarat unul din acestia vrea sa se pocaiasca, atunci trebuie sa se spovedeasca sincer si sa-si impuna ca sa nu se mai intoarca la vechile pacate, si abia atunci sa vina, sa ingenuncheze in fata altarului Preacuratei Fecioara Maria ,si sa o roage sincer ca ea sa-i primeasca sub ocrotire si acoperire.

O,Nascatoare! Mama a cerurilor

Din sanul a milioanelor de credinciosi

Departe in palatele luminate ale cerului

Se aduce slava frumusetii Tale.

Preaslavita fii Tu intre femei!

Fi-ne noua Mama - Fii printre noi!

Si cu acoperamantul Tau

Acopera-ne pe noi! Amin.

 

Ana Colopelnic

(studenta in anul I la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis,, din Baia-Mare,Facultatea de Medicina Generala.)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești