Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De multe ori m- am întrebat, la ceas de sfat cu mine însumi, și cu cine am mai găsit, de ce era și este, încă, nevoie de o zi anume pentru vești bune. Și aș vrea să mă refer doar în ceea ce privește persoana mea.

Mă uit în stânga, caut în dreapta, merg înainte și simt că în spate am ceva cu mare trecere la inima ce simte, simte o .... cerere de: SĂ LUĂM AMINTE!

Încurcat în multe, de altfel nimicuri, simt nevoia de a fi ajutat ca undeva în mine să fac loc unui vestitor de împliniri. Asemeni multora, nu pot să rabd la infinit singurătatea. Am un gol de tip apartheid. Sufăr zilnic când nu mă pot dărui sau împlini. Și atunci apare, la ceas potrivit, Bună Vestirea: NU EȘTI SINGUR. Astfel înțeleg că undeva în sufletul meu este loc și pentru Altcineva. Nu Îl știu fizic, nu- L percep la trecut, știu doar că e un Prezent Continuu și fără El nu l- aș putea cunoaște pe cel ce are nevoie de mine, de tine, de ei, de noi, și toți... de El.

Bună e Vestirea că am cui să mă plâng, și peste toate e Bună Vestirea că- s om și aceasta deja e lucru sfânt.

 

Sebastian Cătălin Hogea, pr.
Parohia Ortodoxă Română
Sf. Dionisie Exiguul” - Albacete

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești