Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Pacatul aduce cu siguranta un lucru: nefericire. Din plin. Am comis pacatul malahiei de cand eram mica, aproximativ 10 ani. Da asa de mult! Nu ma intrebati de unde am stiut cum se face caci nu stiu ce sa va raspund. Pe la 14 ani am inceput sa practic pacatul curviei. Viata mea era cuprinsa pe la 17-18 ani intre muzica moderna, filme , betii, fumat, curvii si pacatul malahiei. Cum ma simteam? Nefericita insa nu destul incat sa ma intreb daca nu cumva gresesc pe calea mea.

Stiam ca viata pe care o traiam nu era la cel mai inalt nivel posibil. Ajunsesem sa iubesc somnul. Era poate singurul moment in care eram linistita. Faceam absolut tot ce voiam, fara restrictii, absolut orice. Totusi lipsea ceva si lipsa aceea era mare. Placerea fumatului de exemplu imi dadea o satisfactie de un minut, dupa care ma simteam mizerabil. Dimineata cand ma trezeam ma simteam obosita, cu o povara pe mine si mizerabil. Era inevitabil, cred ca stiti ce urmeaza.

M-am indragostit. Povestea e simpla: eu il iubeam, el nu. De acolo plansuri si suferinta avand in vedere faptul ca pana atunci pe oricine placeam, ma placea inapoi. Incepeam sa ma intreb care e scopul vietii? Dar al suferintei ? Cand se termina? Atunci a fost momentul in care parca Iisus mi-a intins o mana si mi-a zis: mai este si alta cale.

Am citit cartea Marii initiati ai indiei si Parintele Paisie”. De un exemplu ca al Parintelui Paisie aveam nevoie. Mi-a schimbat viata. Am continuat sa citesc despre pacate, demoni, sfinti , Biblie. Am inceput sa inteleg totul. Mi se raspundea la fiecare intrebare. M-am spovedit prima data dupa 8 ani. M-am simtit atat de linistita si eliberata, ceva de necrezut. L-am rugat pe Dumnezeu sa ma elibereze de patimile mele si m-a eliberat de pacatul curviei si malahiei, de fumat, de muzica moderna si filme, alcool. Patimile de mai demult nu au putere asupra mea si asta numai datorita lui Dumnezeu care mi-a daruit eliberare. Da, ma laud cu EL!

Acum dorm ca si un puisor si ma trezesc zambind usor de abia asteptand sa traiesc inca o zi. Ma simt mult mai fericita acum cand nu fac ce vreau decat atunci cand faceam. Logica spune ca ar trebui sa fie invers. Nu e asa.

“Ori inteligent, ori prost, ori sanatos, ori bolnav sufleteste si trupeste de ar fi cineva si este chinuit de ganduri, daca insa face ascultare se elibereaza. Ascultarea inseamna libertate. ” - Cuv. Paisie Aghioritul.

Sustin pastrarea virginitatii!!!

Of, daca as mai fi avut-o acum. Gandul care m-a facut sa cad in pacatul curviei era: poate mor inainte sa vad cum e sa faci dragoste. Ce prostie!!!!! Sa nu va insele si pe voi!

Intrebarea mea este: Oare daca parintii mei s-ar fi pastrat curati pana la casatorie eu as mai fi ajuns sa fac un pacat ca cel al malahiei ani de zile fara sa stiu defapt cum am ajuns acolo?

Textul acesta are ca scop incurajarea celor adanciti in pacate.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!!

(O pacatoasa de 19 ani)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești