Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

1779Intr-o zi eram intr-o incapere si ma gandeam la urmatorul cantec ce se rosteste in Biserica Ortodoxa: Cu sfintii odihneste Hristoase sufletele adormitilor robilor Tai, unde nu este nici durere,nici intristare ,nici suspin ci viata fara de sfarsit. Cu cat repetam aceste cuvinte ,cu atat simteam mai multa Bucurie! Este minunat cum in mijlocul mortii materiale, poti simti Bucurie.

Bineinteles aceasta tine de Bucuria in duh,caci oricate am trai in psihic in duh e mereu Bucurie, caci de aceea spune Domnul: Fericiti cei ce plang de exemplu. Plansul tine de psihic, dar fericirea tine de duh ,deoarece acolo e nadejdea in existenta lui Hristos si a Raiului in care se va gusta din “bucatele” cele nevazute si nebanuite de om.

Deci atata Bucurie simteam atunci,incat daca as fi murit nu mi-ar fi parut rau. Simteam cum Dumnezeu este langa mine si moartea nu mai exista!” Şi Iisus i-a zis: Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? ” (Ioan 11, 25-26) Da Doamne! Cred si nu ma indoiesc!! Iti multumesc pentru acel sentiment de Bucurie si sper ca fiecare sa poata trai aceste clipe in care moartea devine Inviere cu Hristos…

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești