Skip to content

4 Comentarii

  1. Sinziana
    februarie 20, 2012 @ 5:20 pm

    „Moartea, un fenomen atât de urât dar care prin natura lui ne interesează aşa de mult pe toţi… pentru că ne uneşte pe toţi… pentru că îl vom trăi toţi.”
    Claudiu, o sa-mi permit sa te contrazic. Nu cred ca ar trebui sa privim moartea ca pe un fenomen „atat de urat”, ci permanent ca o poarta spre viata de veci. Cel mai bun exemplu este Mantuitorul, care desi are un moment de slabiciune „Părinte, de voieşti, depărtează paharul acesta de la Mine…” si totusi nu deznadajduieste si nu fuge „Dar nu voia Mea, ci voia Ta să se facă!”, iar apoi se spune „Iar un înger din cer I s’a arătat şi-L întărea.”. Asa suntem si noi datori sa fim…traind fiecare zi ca si cum ar fi ultima si fiind pregatiti de raspuns bun la Judecata.

    Reply

  2. Albinuta
    februarie 21, 2012 @ 5:51 am

    Dumnezeu sa-l ierte pe unchiul tau ,Claudiu

    Reply

  3. Claudiu Balan
    februarie 21, 2012 @ 7:34 am

    Doamne ajuta Gonzales!

    Asa ar fi ideal. Eu ma refeream la partea vazuta a mortii, la degradarea omului, la lipsa lui de viata… Dar as ar fi frumos sa-i insotim pe cei dragi ai nostri spre cimitir cu gandul si increderea ca au ajuns inaintea lui Dumnezeu.

    Doamne ajuta Albinutza!
    Dumnezeu sa-l ierte!

    Reply

  4. Sinziana
    februarie 21, 2012 @ 9:28 am

    Doamne ajuta Claudiu!

    Ok, acum inteleg mai bine ce ai vrut sa spui. Din pacate multora le e frica de moarte ca fenomen, nu de faptul ca dupa ea sunt datori cu un raspuns. Cred ca inca din primele veacuri omul a fost inspaimantat de moarte din cauza degradarii fizice…ne e foarte greu sa ne obisnuim sa nu mai avem pe cineva drag langa noi, daramite sa-l vedem zilnic cum se degradeaza. Cred ca si acesta este unul din scopurile inmormantarii, de a uita de aspectele fizice si de a ne aduce aminte de acea persoana doar spiritual.

    Sa va intareasca Dumnezeu sa treceti cu bine peste tot, iar pe unchiul tau sa-l aseze in latura celor drepti!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *