Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

4288782-lg4288782-lgVorbirea rea şi deşartă acoperă ochii inimilor creştineşti şi mai ales pe ai inimilor necreştineşti. Ce orbire ? Aceea că oamenii ajung năuci de lenevie, de nestatornicie şi de împătimire faţă de bunătăţile ma­teriale: de frumuseţe şi sănătate, de bogăţia pământească, de mâncarea şi băutura ce îndulcesc gâtlejul, de re­compensele şi distincţiile pămân­teşti, de spectacole şi de teatrele de tot felul, de producţiile artistice.

Oa­menii se gândesc puţin sau deloc la viaţa veşnică şi la nestricăcioasele lo­cuinţe cereşti care au fost gătite de la întemeierea lumii sau dinainte de în­temeierea lumii celor ce îi iubesc pe Dumnezeu. Către acestea să năzuieşti cu tot sufletul. Numai puţin ajung în viaţa veşnică, pentru că mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi (Mt. 20, 16). Fugi, orbire a inimii! Dă, Doam­ne, ochi limpezi inimii noastre, ca să vedem bunătăţile cele veşnice, pe care ni le-ai gătit Tu.

(Sfântul Ioan de Kronstadt - Ultimile Însemnări)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești