Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De duminică ce urmează începe Perioada Triodului, adică 10 săptămâni pregătitoare pentru Învierea Domnului, rânduite de Sfinții Părinți ai Bisericii noastre. Am făcut un grafic pentru a vedea mai ușor ce va urma... Sunt 10 duminici și 69 de zile pregătitoare, dintre care 56 de zile de post fără carne, 50 de zile de post fără carne, lapte și ouă. 7 zile de post aspru (negru) în săptămâna mare.

Asta ca să vă dați seama cât de mult dorește Dumnezeu să înțelegem credința noastra, și ceea ce a făcut El pentru noi. În Cazania duminicilor scrie la început așa: Prima și cea mai importantă datorie a creștinului este să-și cunoască credința pentru a ști ce alegeri trebuie să facă pe drumul vieții.

 

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești