Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

brasov-sambata-1brasov-sambata-1In aceasta saptamana luminata, saptamana mare dinaintea Pastilor trebuie sa mergem pe urmele lui Hristos...Cum? Facand ceea ce a facut El cand era in lume...oferea dragoste si blandete tuturor. El a plans pentru lumea aceasta, noi macar sa tacem si cu fata umila sa ne aplecam capetele ca salcia. .El a indurat  ocara si bataia celorlalti, noi macar sa avem duhul umilit, inima infranta si smerita sa ne gandim ca putem suferi ocarele mici in comparatie cu cele mari ale Domnului Iisus Hristos.

El a indurat greutatea crucii pe umerele Sale, noi macar sa acceptam mica cruce care o purtam pe umeri, asumandu-ne viata asa cum e, cu bune si rele. El a mers singur in drumul Sau, noi sa lasam la o parte ura fata de aproapele si sa ajutam pe cel in suferinta. El a a indurat moarte pe cruce, noi macar sa multumim in necazuri, caci acestea ne mantuiesc. El a varsat sangele Sau pentru noi, noi macar sa ne apropiem cu frica, cu credinta si cu dragoste de Impartasanie si sa ne gandim ca niciodata nu am fi vrednici de scumpul Sau Sange.

El a frant trupul Sau, noi macar cu ajutorul Lui sa învingem patimile care ne stapanesc prin post si rugaciune. El a surpat iadul prin jertfa Sa....noi macar sa avem permanent in minte rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase Fiu al lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul" si asa diavolul se va departa de noi. El a surpat pacatul stramosesc si celelalte pacate le-a luat asupra Sa, noi sa avem pocainta pentru faptele noastre. El a inviat spre invierea noastra, macar sa ii multumim si sa plangem pentru faptul ca a avut, are si va avea mereu bunatate, iubire si mila nemarginita pentru creatia Sa...

Jertfa Sa pentru mine inseamna:"Veniti in Rai la Mine, caci portile s-au deschis ..."

O saptamana luminata tuturor si plina de pace si sa pastram o clipa de tacere si ...sa urmam lui Hristos....Amin

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești