Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Deși astăzi omul sacrifică și mănâncă animale, totuși aceste acțiuni sunt doar o consecință a omului căzut în păcat și depărtat de Dumnezeu. Sfânta Scriptură ne spune că în prima parte a vieții oamenii mâncau doar plante. Că nu este firesc să omorâm animalele și să le mâncăm carnea, e foarte probabil ca noi să nu mai realizăm acest lucru. Dar copiii, acești oameni minunați de lângă noi, aceste persoane fără de păcat, plini de Harul lui Dumnezeu ne pot spune acest lucru. Starea copilului este asemănătoare stării omului necăzut în păcat, cum era Adam și cum era și Eva în rai înainte de a cădea în păcat.

Iată de unde și necesitatea omului de a posti, de a nu mai mânca hrană de origine animală: pentru a căpăta iarăși iubirea față de toate animalele, față de creația lui Dumnezeu, pentru a-i fi milă de orice fir de iarbă, așa cum le era Sfinților Părinți.

Videoclipul de mai jos este mai mult decât grăitor:

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești