Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Viața e frumoasă în măsura în care te poți bucura de tot ceea ce te înconjoară și îi poți aprecia pe ceilalți la adevărata lor valoare. Acesta este conceptul meu despre viață și frumusețea ei.

M-am născut în 1991, la Petroșani. Nevoia, situația, conjuncturile m-au dus în casa bunicii mele la vârsta de 6 ani. Aici am crescut, de aici am mers la școală, aici am plâns, aici am râs, aici m-am rugat, aici am crezut, aici am sperat și ... de aici am plecat mai departe.

A fost o viață frumoasă, o viață curată ... dar ciuntită. Mi-a lipsit întotdeauna ceva, mi-am dorit întotdeauna mai mult, mă simțeam golit de compasiune, de atenție...îmi lipseau părinții, îmi lipsea unitatea familiei și siguranța pe care aceasta o conferă.

În 2006 am început o altă viață, am renăscut. Chiar dacă eram mai singur, lipsea și bunica, totuși mă simțeam mai bine, mai ocrotit, mai sigur pe mine, mai...„acasă”. Începusem seminarul teologic ortodox și descopeream prieteni noi, învățam să mă descurc singur. Golul pe care familia mi l-a lăsat în suflet, în cuget, în gândire...îl umpleam acum cu ... prieteni și cu activități de folos.

Acum îmi întemeiez eu o familie și știu unde să fiu atent...știu ce mi-a lipsit mie și nu vreau să mai simtă altcineva aceasta. Știu când să tac, când să vorbesc, când să ascult, când să îmbrățișez și când să fug de îmbrățișare... Mă cunosc bine pe mine însumi, viața m-a maturizat poate puțin mai repede, dar nu regret nimic.

Nu fug de trecut și nu vreau să-l uit, ci doar să învăț din el.

(Vlad)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești