Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

DSC_0341-sambata-de-susDSC_0341-sambata-de-susAnul trecut, intr-o dupa-amiaza, am fost prima data la manastirea Sambata de Sus. Cand clopotele au vestit ceasul slujbei de seara, fiind in curter manastirii, am observat mirat cum calugarii si oamenii aflati in preajma mea nu au intrat in biserica centrala din mijlocul curtii interioare, ci au inceput sa urce grabiti scarile aflate in stanga, catre etaj (aflat deasupra corpului de chilii, cred).Cu sfiala, am urmat si eu acelasi drum, descoperind astfel biserica aflata acolo.Curand, ajutat de un ucenic, a sosit si parintele Teofil Paraian.

Toata slujba s-a desfasurat parca in alta lume, departe de cea de afara si apropiata din ce in ce mai mult de Cer.La terminarea slujbei, parintele a trecut din nou prin fata mea, la cativa pasi. Nu am putut schimba nici macar un cuvant, dar am simtit pur si simplu ca dinspre dansul radia atata simplitate, blandete, bunatate, liniste, sau intr-un cuvant, sfintenie...atat de aproape! Voi pastra vesnic in inima acest moment, mic ca timp fizic, aparent banal, dar dar care straluceste pentru mine ca o candela.Voi incerca sa fiu si eu mai bun, mai rabdator, mai iubitor, sa citesc mai mult din povetele dansului, si sa mai ajung la Sambata de Sus pt a pune acolo macar o floare, un gand bun si o rugaciune...

(Adrian Tutu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești