Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

IPS Bartolomeu Anania este cel care a tradus şi diortosit cea mai nouă versiune a Sfintei Scripturi aprobată de Sfântul Sinod. Din acest motiv acest om care a trecut prin experienţa atâtor ani de munca condeiului, cunoaşte foarte bine textul şi contextul în care au fost scrise cărţile biblice. Orice predica a înaltpreasfinţiei sale este o experienţă aparte, o călătorie fascinantă prin înţelesurile adânci ale scripturii. Eu personal am avut foarte multe de învăţat de la el şi vă recomand cu mare bucurie predicile şi cărţile sale, şi în special Sfânta Scriptură versiunea Anania, care prin mii de noite de subsol ajuta la o perceparea mult mai clară a mesajului transmis de prooroci şi apostol.

În această predică vorbeşte despre îndrăzeanălă şi curaj.

Şi iată, I-au adus un slăbănog zăcând pe pat. Şi Iisus, văzând credinţa lor, a zis slăbănogului: Îndrăzneşte, fiule! Iertate sunt păcatele tale! (Ev. Matei 9:2)

Iar Iisus, întorcându-Se şi văzând-o, i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Şi s-a tămăduit femeia din ceasul acela. (Ev. Matei 9:22)

"Îndrăzneşte, fiică! Domnul cerului şi al pământului îii va da bucurie în locul întristării. Îndrăzneşte, fiică!" (Tobit 7:17)

În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea. (Ev. Ioan 16:33)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești