Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

st_dimitriosst_dimitriosSfinte Mare Mucenice Dimitrie tu l-ai ajutat pe Nestor să facă ceva peste puterea lui, aşa ajută-ne şi nouă să scăpăm de răutatea din noi îndreptată către ceilalţi, de egoismul nostru, de gândurile cele necurate, de ispita de a-i judeca pe alţii şi de mândria care se ridică mereu înfumurându-ne mintea.

Ajută-ne Sfinte Dimitrie să ne iubim unii pe alţii, să ne ajutăm unii pe alţii, să ne iertăm unii pe alţii, şi să-L iubim pe Dumnezeu.

Sfinte Dimitrie roagă-te pentru noi tinerii care suntem astăzi într-o lume care ni-L ia pe Dumnezeu ca să ne-a dea plăcerile ei stricăcioase şi murdare, şi care de fapt vrea să ni-l dea pe diavolul.

Ajută-ne Sfinte Dimitrie pe noi tinerii să gustăm din bucuria lui Dumnezeu, să simţim extraordinara linişte şi împlinire a prezenţei lui Dumnezeu în viaţa noastra.

Roagă-l pe Dumnezeu Sfinte Dimitrie să ne dea ce ne lipseşte, să ne lumineze când suntem întunecaţi, să ne dea o picătură din harul Lui chiar dacă suntem în păcate grele.

Sfinte Dimitrie dă-ne răbdare în lumea aceasta în care toţi ne grăbim, toţi căutăm să ne facem ale noastre, şi uităm de prietenul de lângă noi, de mama şi se tata şi de toţi cei dragi.

Sfinte Dimitrie arată-ne nouă tinerilor încă de pe acum că lumea aceasta moderna nu poate să ne ofere ce dorim:

Roagă-l pe Dumnezeu să ne mântuiască pe toţi !

Doamne, pentru rugăciunile Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, nu-ţi fie ruşine de noi tinerii tăi, ci ajută-ne !

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești