Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continua

 

   

Ziua bună!

De foarte puţin timp fac şi eu rugăciunea metăniei însoţită de numărarea bobițelor de pe metanie. Cu mai mult de doi  ani în urmă am găsit pe trotuar un şirag de mătănii călugăreşti, dintr-o aţă groasă neagră, foarte spornica în numărarea celor 33 de bobitelor rare. La început m-am speriat, gândindu-mă că eu încă nu ştiu a mă ruga neîncetat cu rugăciunea "Doamne Iisuse".

Am vorbit cu duhovnicul meu şi nu a recomandat în mod expres folosirea metaniei, însă eu descopăr că metania într-adevăr mă ajută. Rugăciunea asta e un lucru atât de tainic şi frumos, încât eu cred că e de mai mult folos practicarea rugăciunii şi nu vorbirea despre rugăciune. Dacă aş vorbi despre rugăciunea inimii, pe larg, toată puterea rugăciunii s-ar risipi şi ar face-o fără spor, ar zădărnici din lucrarea zilnică de zidire a sufletului în lupta cu vrăjmaşul. Conştiinţa mea mă îndeamnă spre o lucrare în tăcere.

Doamne ajută!

Cu deosebită stima,

Oana Cornea

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Participă și tu!

Excursie

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții