Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

floarea soareluifloarea soareluiSunt momente in care totul e atat de frumos, ne bucuram de tot ce avem, de cei dragi, de momentele frumoase, dar in viata apar si momente grele, cand nu mai stii ce sa faci, cum sa gasesti solutii sau cand nu stii cum sa alini suferinta celor dragi. Toate, bune sau rele, trebuie acceptate pentru ca asa e viata, chiar daca de multe ori avem impresia ca viata nu e dreapta, trebuie sa nu uitam totusi ca nimic nu se face fara voia Domnului, care e mai presus de intelegerea noastra, pentru ca mintea noastra finita nu poate incape pe Dumnezeu cel infinit.

Multi se intreaba de ce oamenii cu suflet bun, care se roaga, incearca sa faca tot ce e mai bun cu putinta, respectand cuvantul Adevarului, si totusi sufera, trec prin momente dificile, pe cand cei care "nu au nici un Dumnezeu" sunt linistiti ,o duc bine, au tot ce le trebuie. Sfantul Ioan Sinaitul ne spune ca acestia sunt "atacatori si razboinici impotriva lor insisi",si au o viata "frumoasa", cu tot ce e mai bun pe lumea asta, nefiind incercati, pentru ca ei supunandu-se patimilor, au uitat de Dumnezeu.

(Monica)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești