Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

6173486-lg6173486-lgDoamne, cum ti-am mai scris si altadata iti scriu si astazi. Am vrut sa gasesc un subiect frumos, curat despre care sa vorbesc, dar pentru ca nu am gasit, m-am decis sa scriu despre lucrurile Tale minunate, si despre intelepciunea cu care le-ai creat. Ma trezesc in fiecare dimineata din patul in care zac multe ceasuri si ies afara, pe terasa casei mele, pentru a-ti multumi ca existi, ca ma invrednicesti a vedea atatea lucruri minunate cu ochii mei intunecati de negreala pacatelor.

Ma uit la dealurile inca inverzite, care totusi incep a prinde alte si alte culori si ma minunez de frumusetea lor. Privesc cerul si norii care roiesc parca in jurul meu, dansand si sugerandu-mi  a patrunde si eu in dansul lor. Apoi ma uit la animale, la pasari, la aceste fapturi care fiecare isi cauta hrana lor la ceasul cel de dimineata si Tu ai grija de ele, dandu-le din belsug hrana lor.
Ma privesc pe mine insami si imi dau seama ca sunt un om simplu, o faptura de-a Ta, un om creat pentru ceva anume. Si  vreau sa iti multumesc, sa fiu recunoscator pentru viata pe care mi-ai dat-o, pentru familia minunata pe care o am, pentru parintii mei crestini si intelegatori, pentru bunica mea blanda si iubitoare si pentru tot. Iti multumesc, Doamne pentru tot ceea ce am si te rog sa ai grija de mine, pacatosul si sa fiu mereu cu sufletul si cu gandul catre Tine.
Al tau fiu,

Tiberiu

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești