Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

flowersflowersDoamne de atatea ori mi se incetoseaza privirea, de atatea ori nu te mai simt, de atatea ori ma trezesc in negura pacatelor mele, care acopera Lumina Ta, Preafrumosul meu Domn! Privirea Ta dulce dispare din inima, si stapaneste o sete destul de mare! Pe tine te vreau Doamne! Nimic in lumea asta nu mi se pare mai frumos, decat a te avea pe Tine! Tu esti Dumnezeul celor blanzi si smeriti, Tu esti Dumnezeul celor drepti si curati cu inima!

Dar uite ca eu nu le am pe acestea, simt nevoia sa ma rog mai mult Tie, sa strig catre Tine cu multa umilinta: Doamne miluieste-ma! Si vreau sa te simt imediat! Dar cum bunule Dumnezeu sa te simt daca perdeaua pacatelor ce apasa pe mine este asa groasa? De-ar  fi macar o perdea. Eu stiu ca esti in inima si ca vrei sa ajung la Tine, dar cum daca eu nu dau perdeaua jos? Cum daca eu nu fac cele ale Tale, cum sa te simt? Offf neputintele mele Hristoase! Tu ma cunosti Preabunule, rupe perdeaua pacatelor mele cu Lumina Invierii Tale si ma ocroteste sub aripa Ta iubitoare si calda!

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu! Sufletul imi e amarat de multe patimi sufletesti, la Tine o Buna Maica Nadejdea celor deznadajduiti strig eu, caci daca nu ai fi Tu, ce indrazneala am avea inaintea lui Dumnezeu!? Eu stiu ca inima ta Maica ne iubeste pe toti, si nu ne lasi cand strigam catre Tine! Intareste credinta mea cea mica, Mireasa, pururea Fecioara! Am hainele rupte Doamne! Da sunt rupte pentru ca viermii au ros la ele nespus de mult timp pana sa ma trezesc eu din somn. Vino Bunule, te acopar asa sa nu ingheti in sufletul meu...sa nu pleci din inima mea, off si stiu ca Tu nu pleci, ci pacatele mele ascund Lumina Lumii! Dar Tu Doamne biruitor esti si cel ce inalti capul meu! Tie strig: Miluieste-ma. In aceasta lume in care viata desfatata in placeri  este cea mai agreata, exista aici unul din sufletele care ard de dor dupa Lumina Ochilor Tai Preacurati....eu, bunule Hristoase, eu...

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești