Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

3128270-lg3128270-lgDoamne, astazi dupa multa vreme iti scriu din nou cu sufletul incetosat.Te-am cautat de cateva zile in inima mea si nu te-am mai gasit.Am cautat sa ma rog Tie cu credinta, sa-mi cer iertare ca te supar in fiecare zi, dar nu Te-am aflat. Inima mea bate astazi greu, cu o povara ce numai eu o simt in suflet. Am vazut ca m-ai ajutat enorm in ultima vreme. Parintilor, care o duceau greu cu banii le-ai intins o mana de ajutor si ne-ai salvat de la datorii. Pe mine m-ai ajutat la scoala sa fiu atent, dar totusi. Nu te mai gasesc in rugaciune asa cum eram odata. Nu mai am acea putere sa ma rog Tie ca acum cateva saptamani. As vrea sa ma asculti. As vrea sa pot varsa lacrimi pentru Tine, dar nu stiu cum sa gasesc putina smerenie.

Vreau sa fii aproape de mine din nou, vreau sa nu mai gresesc Tie, vreau.. Dar cate as vrea si nu merit nimic pentru ca sunt pacatos mereu, si doar dupa ce gresesc imi dau seama ca Te-am suparat. Nadejdea mea, unde Te-ai ascuns? In ce loc al inimii mele esti si nu imi pot da seama? De ce nu ma mai pot ruga Tie ca in zilele de demult? Vino in ajutorul meu.Vino si scoate-ma din starea in care sunt. Lumineaza-ma si povatuieste-ma. Dojeneste-ma si pedepseste-ma dar nu pleca de la mine. Nu ma lasa singur in lumea asta atat de rea. Ma gandeam in dimineata asta la viata. Si mi-am adus aminte cat de scurta este si in acelasi timp ma gandeam la nasica, care acum este la Tine. Cat de greu este fara ea. Te rog, sa ai grija de ea acolo in ceruri si sa fie cu Tine, acolo sus.

Caci si noi stim ca a trecut mult timp.  Si va mai trece inca pe atat..

(Tiberiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești