Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

49973(a Parintelui Sofronie Saharov)

Doamne Iisuse Hristoase,Fiule, Unule Nascut din Tatal fara de Inceput, deschide ochii cei intunecati ai sufletului meu, pentru ca si eu sa Te vad cu mintea, pe Tine, Ziditorul si Dumnezeul meu. Te rog, nu ma lepada de la fata Ta, dar vazandu-mi ticalosia si toata josnicia mea, arata-mi lumina Ta, Cel ce esti Lumina Lumii si da-mi sa cunosc iubirea ta fata de oameni.

O Preadulce Hristoase, Cel ce ai trimis pe Duhul Sfant peste sfintii Tai ucenici si apostoli, pe Acesta, Bunule, trimite-L si peste noi, nevrednicii si prin aceasta invata-ne pe noi sa Te cunoastem pe Tine si deschide-ne noua calea mantuirii Tale.

Lumineaza-ma Dumnezeule, cu Lumina Ta cea adevarata, pentru ca in Lumina Ta sa vad si eu Slava Ta, ca pe Cel Intai Nascut din Tatal si sa se intipareasca inlauntrul meu Chipul Tau, dupa care ai zidit si omul.

O, Dumnezeule, Mantuitorul meu, Lumina mintii mele si Taria duhului meu, sa se salasluiasca in mine Bunatatea Ta, sa petrec si eu neincetat in Tine, sa port pururea in mine Duhul Tau Cel Sfant, Care sa-mi dea a ma asemana Tie, Unuia Domnului meu si tuturor sfintilor Tai in veac. Doamne Iisuse Hristoase, dupa nemincinoasa Ta fagaduinta, vino cu Tatal si cu Duhul Sfant si zideste intru mine locasul Tau.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești