Skip to content

5 Comentarii

  1. Maria Vicol
    iulie 26, 2011 @ 9:10 am

    maine ,pe 27 iulie este hramul Manastirii Sf Pantelimon din Loc. Lacul Sarat,jud Braila,cei care aveti posibilitate sa rupeti putin din timpul dvs va invit la aceasta frumoasa manastire la slujba pt rugaciune catre Sf Pantelimon si catre Bunul Nostru Dumnezeu.
    Ajutor de la Domnul Cel ce a facut cerul si pamantul !

    Reply

  2. Laura Stifter
    iulie 26, 2011 @ 5:35 pm

    Foarte frumoasă rugăciune!
    Bolnavi suntem noi de felurite păcate şi patimi şi de zăbăvnicia în a face binele – tămăduieşte-ne pe noi, Sfinte Pantelimon, prin rugăciunile tale către Milostivul Dumnezeu!

    Reply

  3. Grigore Alexandru
    iulie 26, 2011 @ 6:14 pm

    Minunată rugăciune !

    Reply

  4. catu
    iulie 27, 2011 @ 9:23 am

    Ziua buna ! Va rog mult spuneti-mi d unde sa-mi cumpar cartea „Fumatul este un pacat”? am fost l mai multe librarii crestin-ortodoxe d multe ori si nu au spun ca s-au vandut si nu cred ca mai aduc.
    Am dat si comanda pe net insa spun ca n-au primit comanda nici acum , numai am rabdare ,am vazut chiar aici p site ca imediat dupa ce a citit`o respectiva pers s-a lasat de fumat,as vr s-o daruiesc si prietenilor mei. Multumesc !

    Reply

  5. Administrator
    iulie 27, 2011 @ 9:48 am

    Salut catu,

    Eu m-am lasat de fumat citind acea carticica. Era in format mic si avea vreo 100 şi ceva de pagini. Eu am citit-o in 2002, acum 9 ani. Deci nu mai ştiu exact cum o poţi găsi.

    Doamne ajută!

    Caut-o şi pe SCRIBD sau caut-o în format pdf pe net.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *