Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

"Mulţumesc, Multmilostivă Maică pentru dragostea Ta pe care mi-ai oferit-o mie, nevrednicei. Nu sunt cuvinte care ar putea descrie bunătatea Ta cea fără de margini. A fost de ajuns o singură rugăciune către Tine, ca Tu în aceeaşi clipă să-mi umpli sufletul de nepământească bucurie. L-am reîntâlnit pe Fiul Tău în inima mea, dar m-am apropiat cu sfială, aproape că n-am îndrăznit să-mi ridic ochii mei către El din pricina păcatelor, căci El e Preaînalt, iar eu zac în prăpastia greșalelor. L-am regăsit după o lungă despărţire, ne despărţea un zid, zidul păcatelor mele. Atunci am înţeles că viaţa departe de Dumnezeu e cel mai adevărat iad.

Dar am înţeles că toate le îngăduie Fiul Tău cu un scop.

Deci, şi căderile au rostul lor. Această lungă despărţire m-a ajutat să dobândesc o rază de smerenie, căci, recunosc, prea mă mândream până atunci. Şi am înţeles că trebuie să-I mulţumim Domnului chiar şi pentru căderi şi, ridicându-ne, să mergem mai departe.

O, Măicuţă! Cât de bucuroasă sunt că nu cauţi la păcatele mele, oricât de multe ar fi ele, ci mi-ai dat mereu daruri nenumărate, peste măsură aşteptărilor mele.

Preacurată Fecioară, învaţă-mă să-Ţi mulţumesc după cuviinţă pentru iubirea şi purtarea Ta de grijă. Azi m-am reîntors la Fiul Tău Preascump şi, căzând la picioarele Lui, n-am spus nimic, n-am îndrăznit. Numai El ştie ce a răbdat pentru păcatele mele, ştiu că L-am supărat, de aceea nu i-am vorbit.

Ci,Te rog pe Tine, Fecioară Maria căci fiind Maica Lui Preaiubită, întru toate Te ascultă: roagă-L, pentru mine, să mă ierte; să ridice sarcina păcatelor mele şi să se sălăşluiască în inima mea, să o lumineze cu lumina Sa dumnezeiască.

Odată ce L-am găsit pe Iisus, nu vreau să-L mai pierd. Măicuţă, vreau să mă schimb, să devin alt om, mai bun. Vreau să trăiesc în lumina lui Iisus pururi, şi să-L am în inima oricând, oriunde.

Măicuţă, nu mă lăsa!"

(Natalia)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești