Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Aceeaşi stare în care mă regăsesc de două luni încercând să mă apropii de Dumnezeu, stând în genunchi şi spunându-mi: "Nu mă las până când nu ajung iarăşi să-Ţi simt dulceaţa Harului Tău" şi cedând mereu spre final, aceeaşi agonie, de a o lua la capăt dar ştiind că este cel mai nobil scop.

Genunchii s-au tocit, corpul s-a uscat de post, inima plânge în deznădejde. Deseori privirea îmi este tulbure când cedez, mă duc la frigider şi mănânc cât pot până când îmi dau seama de propria-mi inconştienta.

Atât îmi e de dor să-I simt iubirea, ce gol adânc în mine, cu câtă ura răspund, cu toate că nu aş vrea asta. Îmi jignesc părinţii, şi-mi pun mâinile în cap, prefer să tac.

În fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului îmi face inima să iasă din temniţă împietrită pentru câteva clipe, apoi o stare de bine, sună telefonul, ori mă cheamă cineva în ajutor. Îmi vine să renunţ câteodată... Astăzi în grădina bunicii o fostă cloşca sta cu puii ei de 4 luni.

M-am gândit la mine şi la El, chiar dacă în inima mea nu-L mai simt e aici mereu şi mă sprijină. Apar atâtea ispite, nu vreau să greşesc, îmi vine să stau în genunchi şi să plâng. Mi-am tolerat să ies din lumea Lui şi acum am impresia că voi rămâne aici... E-o agonie totală, atât de mult depind de Tine..

Îmi zic:"Decât să rămân aşa împietrit şi sec, mai bine să mor acum, să nu mai greşesc lumii...".

I-am promis bunicii că am să merg să stau la ea când începe şcoala, că bunicu' e la pat de ceva săptămâni, are mâinile reci şi-mi zâmbeşte, dar cum să-l ajut?

Doamne, Iubitorule, aştept ziua în care ai să vii, Tu nu vrei să se piardă niciun suflet, ai grijă de mine pentru Mila Ta, şi niciodată pentru faptele, gândurile sau vorbele mele...

Te iubesc Doamne şi o zic cu lacrimi în ochi: Spune-i sufletului meu iarăşi "casă..."

(Tudorin)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești