Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Razele suave ale soarelui îmi bat uşor la geam, iar o adiere plăpândă de vânt clatină încet crengile amorţite ale copacilor din grădină.

Este dimineaţă… Doamne, îţi mulţumesc pentru această nouă zi, îţi mulţumesc pentru îngăduinţa de a mai lucra şi azi la mântuirea mea, îţi mulţumesc pentru razele calde ale soarelui care mi-au vestit marea Ta iubire faţă de mine păcătosul, îţi mulţumesc pentru toate binefacerile pe care le-ai revărsat asupra mea de la începutul existenţei mele şi până acum.

Astăzi, mai mult poate ca oricând, am nevoie de iubirea Ta, de sprijinul Tău, de ocrotirea Ta, de îndrumarea Ta… am nevoie de Tine.

Ştiu că eşti aici, dar Doamne… simt nevoia să Te chem, să îngenunchez smerit şi să Te rog să vii în negura sufletului meu şi să reaprinzi scânteia dragostei faţă de Tine cu focul dragostei Tale, scânteie care s-a stins din pricina multelor mele răutăţi.

Sunt sigur că auzi strigătul meu aproape stins care se îndreaptă spre Tine. Nu Te scârbi de mine, Doamne! Nu-ţi întoarce privirea de la mine şi nu mă lăsa să umblu în umbra morţii ci trimite-mi braţul Tău cel atotputernic şi ridică-mă din întunericul păcatelor, precum ai ridicat de demult pe strămăşul nostru Adam din legăturile Iadului.

Îmi cunosc nimicnicia şi neputinţa dar de asemenea cunosc şi nemăsurata şi nespusa Ta iubire faţă de oameni şi de aceea cutez, cu frică, cu cutremur şi cu inimă înfrântă, a Te chema pe Tine, Doamne, să-mi fii şi de această dată călăuzitor în călătoria aceasta pe marea învolburată a grijilor şi a necazurilor, care încearcă să scufunde orice corabie ce se îndreaptă spre limanul cel liniştit al Împărăţiei Tale.

(Alexandru Popescu)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești