Skip to content

12 Comentarii

  1. dany
    septembrie 20, 2009 @ 11:40 am

    Multumesc ca mi-ati postat articolu, ma bucur sa pot contribui dupa slaba mea pricepere, la acest site a tinerilor iubitori de Hristos, ma rog ca Dumnezeu sa dea putere celor ce administreaza si celor ce contribuie prin scris la acest site pt propovaduirea Lui Hristos Cel Inviat , urmand cuvintele Mantuitorului „Mergeţi în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la toată făptura. (Marcu 16:15)

    Reply

  2. Silvia
    septembrie 20, 2009 @ 4:57 pm

    E foarte adevarat articolul. Cine nu s-a aflat macar o data in situatia descrisa, sa ridice mana 🙂

    Reply

  3. admin
    septembrie 20, 2009 @ 8:10 pm

    Super frumos articolul.
    „Poate duminica viitoare”….”Poate alta data…” de cate orin n-am amanat noi o fapta buna pe maine…si maine am uitat de ea.

    Reply

  4. Ana
    septembrie 20, 2009 @ 9:56 pm

    Foarte bun articolul.
    Amanarea, pacat mare pe care nu l-am prea auzit. Si totusi amanam cu toate ca pana si-n limba romana avem un proverb „Ce pot face astazi, nu lasa pe maine”

    Doamne ajuta

    Reply

  5. ALEXTM
    septembrie 22, 2009 @ 10:53 am

    Uite asa inseala Diavolul pe om si vine moarte intr-o noapte si gata,iar la Drepata Judecata o sa dam din colt in colt fara raspuns.Sunt de parere ca un timp de doua ore duminica la Sfanta Liturghie nu este pierdut.Un timp cu Dumnezeu este intodeauna castig.

    Reply

  6. NihilSineDeo
    octombrie 21, 2009 @ 5:07 am

    S-a rusinat inima mea cand am citit acest articol.
    Cineva mi-a zis odata ca timp ar avea sa se duca, dar ii este rusine sa se apropie de cele sfinte, caci are prea multe pacate. M-am blocat atunci si persoana respectiva a simtit slabiciunea mea si nu am mai gasit argumente pt. ea. Am venit acasa si am plans pt ca:
    – mi-era mila de ea
    – nu reusisem sa gasesc cuvinte care sa o intareasca spre pocainta si sa inteleaga ca Dumnezeu ne asteapta pana la sfarsit, iar sfarsitul nu a venit inca, desi e aproape
    – ma blocasem pt ca si eu gandisem la fel ca ea in multe situatii si uneori imi revin astfel de ganduri care ma indeparteaza de rugaciune, de post, de biserica, de Sfanta Scriptura. Diavolul ma inteapa de multe ori, soptindu-mi ca oricum sunt pierduta si ca degeaba incerc sa ma rog, ca oricum dupa rugaciune o sa mint din nou, o sa fiu lenesa iar etc. voi ati avut vreodata astfel de ganduri? daca ati avut, cum le-ati indepartat?

    Reply

  7. pau
    ianuarie 13, 2010 @ 4:28 pm

    .. foarte frumos articolul… este intr-un limbaj pe intelesul tuturor , de aceea e ft bun mai ales pt tineri… feliictari! NihilSineDeo.. nu deznadajdui:-) Hristos are multa iubire si multa multa rabdare.Sa amani intoarcerea la El din cauza pacatelor nu e o solutie.. caci El tot te iubeste , chiar daca uneori nu mai simti asta…stiu cum e si te inteleg:-)

    Reply

  8. Aniri
    ianuarie 30, 2010 @ 1:14 am

    „poate ti-e patat tricoul de sangele ce a curs in scandalul in care te-ai bagat” – Doamne, da asta e sinistru! Adica asa ne vedeti pe noi, tinerii? Inteleg ca ar trebui sa privim in ansamblu, sa ne dam seama cat gresim si sa ne trezim la viata. Dar de aici si pana la a generaliza situatia tinerilor de duminica dimineata – in cazul asta care incepe cu sange pe tricou???- e cale lunga. E o tendinta am observat, in textele astea, sa se duca la extrem, poate asa se intelege mai bine. Dar cred ca ar fi mai benefic sa pastrati limitele realitatii. Nu sa inventati o realitate. Oricum daca ar fi existat cineva cu sange pe tricou si toate tampeniile alea, credeti-ma ca nu si-ar fi facut el probleme de constiinta ca e duminica si lipseste de l slujba;-) probabil nici nu si-ar fi dat seama ca exista asa ceva. Nu e autentic. Decat partea cu durerea lui Hristos pentru noi, cand nu mergem la El..

    Reply

  9. admin
    ianuarie 30, 2010 @ 1:43 pm

    Aniri…nu judeca pripit. Nu te-ai gandit cat pot trezi astfel de cuvinte constiinta unui baiat care a luat-o pe cai gresite. Si crede-ma ca sunt multi baieti buni, care au fost stricati de anturaje rele. Cunosc personal tineri (baieti) care se imbatau, se bateau, si stauteau numai prin discoteci, ca dupa o palma duhovniceasca primita la timp, sa se intoarca in bratele Domnului.
    Tu culege ceea ce-ti foloseste tie, caci tratam intotdeauna si probleme particulare, nu numai generale.
    Doamne ajuta!

    Reply

  10. Aniri
    februarie 1, 2010 @ 4:05 pm

    Pai asta era ideea, ca problema de mai sus nu era generala.
    In fine

    Reply

  11. Laurentiu
    martie 20, 2010 @ 2:48 pm

    Da!Este o realitate.Indiferent oricine ar incerca sa spuna altceva,numarul de tineri ce scapa in acest peisaj,e cu mult prea mare,spre a nu fi vazut.Trist si adevarat!Binecuvantati fie acei ce nu se regasesc si nu arata cu degetul.Dar si mai binecuvantati cei ce lupta pentru Adevar!

    Reply

  12. niculina
    octombrie 28, 2010 @ 12:12 pm

    foarte frumos articolul,eu am avut aceste ganduri,acum reusesc sa ma ridic din pat fara nici un fel de dubiu si sa merg la Sfanta Liturghie.I-TI MULTUMESC TIE DOAMNE CA MA INVREDNICESTI SA FIU LA SFANTA LITURGHIE.DOAMNE AJUTA.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *