Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Femeia este adesea genială în iubire, atitudinea ei faţă de iubire este universală, ea pune în iubirea întreaga deplinătate a naturii sale şi leagă toate speranţele sale de iubire.

Bărbatul este mai degrabă talentat, decât genial în iubirea, atitudinea lui faţă de iubire nu este universală, ci diferenţiată, el nu se dedică în întregime iubirii, şi nu depinde de ea în întregime.

In stihia iubirii feminine există ceva teribil de înspăimântător pentru bărbat, ceva ameninţător, gata să înghită, ca oceanul.

Cerinţele iubirii feminine sunt atât de nelimitate, încât nu pot fi niciodată îndeplinite de bărbat

[Paul Evdokimov, Femeia şi mântuirea lumii]

Pe mine aceste cuvintele ale lui Paul Evdokimov m-au impresionat foarte mult pentru că vin ca o confirmare extrordinară a experienţei trăită 10 ani alături de Iulia, ca prietenă, soţie şi mamă. Prietenii îmi confirmă acelaşi lucru în relaţiile şi familiile lor. Noi bărbaţii nu putem iubi aşa cum iubesc femeile, pe noi nu ne intereseaza în special iubirea ci puterea, statutul social, deşteptăciunea.... Viaţă bărbaţilor este o continuă concurenţă cu ceilalţi bărbaţi din jur. Vrem să fim mai tari, mai puternici, mai influenţi, mai creativi, mai deştepţi, mai credincioşi, mai sfinţi, mai altfel...

Pe când femeile au altă construcţie, viaţa lor fiind clădită pe sentimente şi trăiri... (Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești