Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Da, cred în Dumnezeu, pentru că părinții mei cred, pentru că bunicii mei cred, pentru că prietenii mei cred. Cred în pace, liniște sufletească şi mai ales în iubire. Putem căpăta aceste stări doar prin Dumnezeu. Eu cred în Dumnezeu pentru că îl simt mereu alături de mine şi pentru că niciodată nu M-a lăsat la greu. Am fost doborâtă în viaţă, dar m-am ridicat cu ajutorul lui Dumnezeu, iar răsplata primită este dovada vie a existenţei lui: un copil !

Cred în Dumnezeu pentru că El ne-a dăruit familiei noastre copilul mult așteptat, numai Dumnezeu ne-a binecuvântat! Nu cred în argumente științifice, pentru că știința nu ne-a ajutat să dobândim acest copil, nu vreau dovezi care să ateste existența lui ! Dumnezeu e în sufletul nostru, Dumnezeu e în tot ce e frumos. Cred în iubire, cred în Dumnezeu şi mai cred că miracolele există atunci când Dumnezeu vrea să le înfăptuiască!

Un om fără credinţă, e un om pierdut!

(Iulia Giurgea - 29 de ani, din Constanța)

 

Tu de ce crezi în Dumnezeu? Așteptăm mărturia ta pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești